#deGeldbaas is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van creatieve ondernemers (muziek, kunst, cultuur)

Ben je niet goed in het financiële gedeelte, vind je het niet leuk of vind je het zonde van je tijd? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden:

“Ik wil niet nadenken over geld en administratie, ik wil creëren!”

Je bent een creatieve ondernemer. Je creëert prachtige dingen. Maar je wilt niet nadenken over administratie en financiën. Je wilt alleen maar doen waar je écht goed in bent. Maar dat lukt niet, want je maakt je zorgen, weet niet of het goed gaat met je bedrijf, of verdient te weinig.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als marketeer en ondernemer en mijn kennis als winstadviseur en Profit First Professional, help ik jou om binnen je bestaande bedrijf winst te vinden. Ik krijg energie van ondernemers met een echt gaaf bedrijf, die bomvol passie zitten voor wat ze doen en die graag hulp willen om een stabiel inkomen én winst te halen uit hun bedrijf.

Word zelf een #geldbaas!

“Ik wil rust en rijkdom”

Om rust te creëren, ga je aan de slag met één van de #geldbaas trajecten. Stapje voor stapje werk je een doordacht programma door. Op die manier krijg je eerst inzicht in je huidige situatie. Vervolgens krijg je alle tools en hulp om de basis van je bedrijf (de financiën) perfect neer te zetten. En je krijgt de tools om een nieuwe, simpele manier van werken eigen te maken. Zodat het een tweede natuur wordt. Met als bonus een steeds hoger wordende winst. En een steeds hoger salaris. Zodat jij je kunt gaan richten op wat je écht leuk vindt en waar je écht goed in bent: je passie.

 

Voor creatieve stuiterballen

Ik werk graag samen met enthousiaste en creatieve ondernemers. Ondernemers die een fantastisch concept of talent hebben en daar vol passie over kunnen praten. Creatievelingen die vol ideeën zitten, aan veel dingen beginnen en met veel dingen bezig zijn. Hierdoor chaotisch worden en door de bomen het bos niet meer zien. En al helemaal niet de tijd of zin hebben om bezig te zijn met de boekhouding, administratie of financiële plannen.

En daar zit de win-win situatie: ik ben namelijk erg goed in het zien van het grote plaatje. Uit jouw chaos pik ik snel de rode draad, de kansen en mogelijkheden. En ik word ook nog eens erg enthousiast van jouw creativiteit.

Mijn aanbod – wat past het beste bij je?