“Voordat je aan je werkdag begint, check je even je bankrekeningen. Je bent blij om te zien dat er weer betalingen binnen zijn gekomen, je hebt je omzetdoel voor deze maand al bijna gehaald! De facturen die vandaag binnen zijn gekomen betaal je meteen even, want je hebt hier toch genoeg voor weggezet in een apart potje. Zal ik nu meteen die vakantie even boeken? Of vanmiddag? Wat betreft je financiën maakt het niet uit, want dit betaal je van je weggezette vakantiegeld. Misschien kun je die vakantie wel combineren met die training in het buitenland, dat je van je investeringspotje betaald.”

Dán ben je een #Geldbaas! Je hebt overzicht over je in- en uitgaande financiën, je hebt altijd speciale potjes voor o.a. belastingen, investeringen, kosten, je salaris én winst. Je hebt een vast salaris én je keert jezelf periodiek winst uit. Echte winst, waarmee je dan iets héél leuks gaat doen. Om te genieten van je harde werk! En als je nu denkt dat een #Geldbaas de hele dag bezig is met administratie en boekhouding, dan heb je het gelukkig mis. Juist niet: je bent bezig met alleen díe dingen die er voor jou als ondernemer toe doen, waardoor je op elk moment overzicht op je financiën hebt en daardoor de rust om te groeien als ondernemer.

Wat is je situatie nu? Heb je geen enkel idee hoe je er financieel voorstaat? Laat je je één keer per jaar door je boekhouder of accountant vertellen hoe het ervoor staat? Dat hij/zij je dan vertelt hoeveel ‘winst’ je hebt behaald en dat jij dan denkt “maar waar is dat geld dan?”. Kijk je op tegen de brieven van de belastingdienst, omdat je geen idee hebt hoeveel je moet betalen? En omdat je dat geld eigenlijk niet hebt? Heb je dromen voor je leven en heb je geen idee hoe je die moet waarmaken? Kom je niet verder dan: ik moet meer verdienen! En als dat dan gebeurt, lijkt het nog steeds niet genoeg te zijn?

Stop daarmee. Het kan echt anders. Jij kunt ook een #geldbaas worden. Met de juiste, kleine aanpassingen, kun je de baas worden over je financiën. En je hoeft dit niet allemaal zelf uit te vinden, dat heb ik al voor je gedaan. Al mijn kennis en al mijn ervaringen over boekhouden, administratie, automatisering, cijfers, planning, de belangrijke financiële zaken die cruciaal zijn voor jou als ondernemer, heb ik samengevoegd in één methode. Een methode waarmee je, maandelijks, in kleine stapjes, kleine aanpassingen doet in het fundament van je bedrijf. Kleine, specifieke aanpassingen, met zeer grote, positieve gevolgen. Ben je klaar om een #geldbaas te worden? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief, dan stuur ik je een mailtje zodra je je kunt inschrijven voor het #geldbaaslidmaatschap.