Dit is hem… de allereerste blog van #deGeldbaas. Met #degeldbaas wil ik creatieve ondernemers helpen. Rust in je hoofd en rijkdom op je rekening is het doel. Want je mág genieten van het ondernemerschap. Je verdient een goed salaris en een mooie winst. Daar werk je hard voor. Maar wat als het geld er maar uit lijkt te vliegen? En je maakt je er zorgen om? Dan kun je bij mij terecht. Zodat je overzicht en grip krijgt. En een plan, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken. En je je weer kunt focussen op je passie!

Nieuwe start voor mij… ? De coronacrisis heeft ook ons bedrijf (Prestige) hard geraakt. Ik zag ineens álles waar we de afgelopen 5 jaar zó keihard voor gewerkt hadden, als een kaartenhuis instorten. En dan die onzekerheid, die onduidelijkheid, hoe lang duurt dit, wat moeten we doen, wat is verstandig…. Een bijna onmogelijke opgave. Maar deze periode gaf ook tijd tot nadenken. Waar doen we het eigenlijk voor? Waar word ik nou eigenlijk blij van… Ik kwam erachter dat ons bedrijf een soort ‘monster’ was geworden, wat mij leefde, in plaats van andersom. En dat wil ik niet meer.

 

En toen was het mijn fantastische man Ton die zei: “weet je wat jij zou moeten doen Sandra? Andere ondernemers adviseren over hun cijfers en strategie. Want daar ben jij ontzettend goed in. En dat vind jij hartstikke leuk!”

 

Dus….. na lang nadenken… inlezen…studeren…(opleiding tot Profit First Professional supersnel aan het doen )… ga ik aan de slag als #deGeldbaas . Andere ondernemers adviseren over hun geldstromen, om rust te krijgen, en vooral: rijkdom op je rekening. Want je bedrijf hoeft geen ‘monster’ te zijn, waardoor je wakker ligt. Je mág de vruchten plukken van je harde werk, zodat je je kunt focussen op je passie.

 

Dus mijn eerste grote opdracht is…: Prestige Vocal Groups! Prestige 2.0 eigenlijk. Want als deze crisis voorbij is, dan starten we de hele boel weer op, maar dan beter, want oh, wat heb ik veel geleerd